fbpx

Personal training

Creeer de mooiste versie van jezelf

Herken jij dit?

 • Je besteed veel van je kostbare vrije tijd in de gym, maar zonder het gewenste resultaat
 • Je bent net mama geworden en wil stap voor stap weer in shape komen, maar je vind het eigenlijk best een beetje spannend om zelf te beginnen met krachttraining
 • Je bent net mama geworden en hebt geen idee hoe je tussendoor tijd kunt creëren om te kunnen trainen zonder oppas te hoeven regelen.
 • Je merkt dat je niet echt een boost krijgt van die fitness toestellen
 • Die ene keer dat jij voor je kledingkast stond en er achter kwam dat je eigenlijk wel alle kledingmaten in je kast hebt en beseft dat je body nooit constant blijft.
 • Je maakt lange dagen, bent blij dat je eindelijk thuis bent en hebt dan weinig energie om een uur te gaan trainen
 • Dat moment dat je begon met krachttraining in de gym, maar na verloop van tijd vond je het saai en werd je een sponsor van de gym.
 • Die ene keer dat je voor de spiegel stond met je favoriete dress en je de rits maar net dicht kreeg
 • Je strandvakantie is al bijna in zicht, Yes tijd om te shoppen en die gave bikini die je laatst op Instagram voorbij zag komen te scoren, maar toch zie je er een beetje tegenop om die te passen

"Herken jij dat gevoel dat je veel van je kostbare tijd besteed aan het trainen maar het gewenste resultaat heb je nog niet bereikt"

Personal Training & Lifestyle Coaching

Level up your Health

Met het Level up your Health programma neem ik je vanuit een holistische visie stap voor stap mee in de wereld van jou body.

Na een kennismakingsgesprek, als jij en ik een match zijn, plannen we een uitgebreid intakegesprek in, waarmee ik een persoonlijke analyse ga maken, dit vormt de basis voor jouw persoonlijke trainingsplan die ik speciaal voor jou klaarzet in de FIT by PETRA app die  je altijd en overal bij je hebt en kunt gebruiken.

“Met mijn Level up your Health program staat jouw body in de spotlight”

Wekelijks gaan we 1-op-1 aan de slag met  trainen. En ik ga je leren om bewuster te worden van je body.

Misschien heb je het wel eens gehad dat je onbewust over je eigen grens heen ging en je er later van bewust werd dat je tijdens het trainen eigenlijk grotendeels op wilskracht aan het trainen was, terwijl je body eigenlijk stiekem al eerder een signaal gaf.

Maar dat signaal (last van je hoofd, schouder, rug of knie) had je net even gemist.

Door steeds je eigen grens op te zoeken gaat jou unieke body zich telkens aanpassen waardoor je opnieuw resultaat zult zien.

“That’s a little piece of magic inside your body”

Wat ga je leren

 • Hoe je efficiënt en effectief kunt trainen zonder al je kostbare tijd in de gym door te brengen
 • Hoe kun je voorkomen dat krachttraining saai wordt
 • Waarom een trainingsplan en voedingsplan essentieel zijn
 • Hoe jij (als kersverse moeder) verantwoord en veilig kunt trainen
 • Hoe kun jij er voor zorgen dat jouw body constant in shape blijft
 • Hoe kun je het beste omgaan met verleidingen
 • Hoe jij als je veel onderweg bent evengoed gezonde gezonde snacks en/of lunch kunt eten
 • Waar je op kunt letten qua voeding als je onregelmatige werktijden hebt
 • Hoe jij nog beter met cravings om kunt gaan
 • Hoe je zonder dat het heel veel tijd kost gezonde maaltijden op tafel krijgt
Personal Training & Lifestyle Coaching

Dit is wat je krijgt

FIT by PETRA app

FIT by PETRA app

*Voor Personal Training in de sportschool dien je lid te zijn van BigGym. Ben je nog geen lid? Schrijf je dan online in of doe dit bij één van de vestigingen. De training wordt gegeven in BigGym Hoorn, maar kunnen in overleg ook in een andere BigGym vestiging gegeven worden. 

Ben jij nieuwsgierig geworden? Klik op het logo van BigGym en neem een kijkje op de website van BigGym, maar ik geef je ook graag een persoonlijke rondleiding.

Voor je body & mind zorgen is een investering in jezelf

Word de mooiste versie van jezelf !

FAQ'S

Het basisprogramma duurt 6 maanden. In deze 6 maanden heb je een waardevolle basis gelegd voor het duurzaam veranderen van jouw body. Het basisprogramma van 6 maanden kan ook uitgebreid worden naar 12 maanden.

Veel mensen zijn benieuwd naar de prijzen van een personal trainer. Begrijpelijk, want het kost je immers meer geld dan dat je voor een abonnement op een sportschool zou betalen. Het Level up your Health programma is maatwerk. Klik hier om meer te lezen over wat kost een Personal Trainer.

Het programma is exclusief voor jou op maat samengesteld om jou droom (doel) te bereiken.

Tijdens het programma ben ik er persoonlijk voor jou, I got YOUR back! Mijn persoonlijke begeleiding en aandacht voor jou gaat net even een stapje verder.

Jij bent als mens meer dan alleen een lichaam. Je bestaat uit een lichaam, een geest én een ziel. Dat is de complete mens. Jouw eigen lifestyle onderzoeken wij samen door naar het geheel te kijken. Body en mind opereren dus niet apart van elkaar.

Gezondheid speelt daarom door op verschillende niveaus. Namelijk; op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau.

Waar jij op vast loopt hangt vanuit mijn holistische visie altijd samen met andere zaken. Als je bijvoorbeeld te maken hebt met veel drukte en stress dan ervaar je dat mogelijk het meeste mentaal: je hebt een vol en druk hoofd. Je merkt dat je je moeilijk kunt concentreren en je hebt last van piekeren. Energetisch voel je je futloos en veel moe, of juist sterk opgejaagd. Emoties als angst, boosheid of verdriet tonen zich te pas en te onpas. Fysiek kun je een hoge bloeddruk hebben en kortademig zijn. Spiritueel gezien geeft jouw lichaam signalen af dat je rustiger aan moet doen en dat je toe mag werken naar meer (innerlijke) rust.

Krachttraining heeft veel voordelen voor je algemene gezondheid. Het verlaagt je bloeddruk, versterkt je botten en verkleint de kans op diverse aandoeningen op latere leeftijd.

Daarnaast is krachttraining ook uitermate geschikt om af te vallen. De ontwikkeling van spierweefsel zorgt ervoor dat je sneller vet verliest, omdat spieren in rust meer calorieën verbranden dan vetweefsel.Veel mensen voelen zich gezonder en energieker wanneer ze op een verantwoorde manier aan krachttraining doen, én neemt je zelfvertrouwen in flinke mate toe.

De Personal Training vindt in de basis plaats in de gym bij BigGym. Natuurlijk is er in overleg ook Personal Training mogelijk bij jou thuis of buiten op locatie.

 • Vrouwen die zowel in hun innerlijk als uiterlijk willen investeren
 • Vrouwen die committed zijn om hun body te veranderen en dit ook echt gaan DOEN !
 • Vrouwen die open staan voor spiritualiteit
 • Vrouwen die echt alles uit hun leven willen halen
 • Vrouwen die wel een beetje houden van Glamour, VIP & Celebrate success
 • Vrouwen die bereid zijn om ‘Out of The Box’ te gaan

Mocht je twijfelen of het programma geschikt is voor jou, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Samen kijken wij welk programma geschikt is voor jou!

Ik ben enthousiaste, positieve en empathische coach & trainer, maar ik blijf altijd realistisch. Ik heb veel passie voor mijn vak en mijn kracht ligt in een persoonlijke begeleiding en aandacht. Ik investeer in mijn coachees en cliënten door een persoonlijke band te creëren, hen te steunen, maar ook een liefdevolle Kick-Ass hoort daar soms bij wanneer dat nodig is. Ik zal naar je luisteren, zonder oordelen en je altijd zoveel mogelijk laten begrijpen van het proces, zodat het bij jou gaat ‘leven’ en jij uiteindelijk zelf ook verder kan. Regelmatig volg ik cursussen om in mijn vakgebied up-to-date te blijven, dit is een investering in mijn persoonlijke ontwikkeling en groei voor mezelf zodat ik jou steeds meer waarde kan blijven bieden.

Je kunt op elke moment dat jij er klaar voor bent starten met mijn programma.

In de basis is er wekelijks een 1-op-1 training. Het is mogelijk om twee of drie keer per week 1-op-1 te trainen.

Om een mooie vrouwelijke shape te creëren adviseer ik je om drie keer in de week te trainen. Dit hoeven geen drie 1-op-1 trainingen te zijn. Je kunt aan de hand van je persoonlijke trainingsschema en de FIT by PETRA app ook zelfstandig in de gym of thuis trainen. 

Mocht je daarnaast nog dringende vragen hebben kun je deze altijd direct stellen per e-mail. Ik streef er naar om binnen 24 uur te reageren. 

De coaching & training is ingesteld op 24 weken, omdat gedragsverandering en resultaat niet in vier weken behaald kan worden. Wanneer je start met het programma ben je akkoord gegaan met de algemene voorwaarden en is tussentijds stoppen niet mogelijk. Na die 24 weken kun je het altijd stopzetten of verlengen per maand.

Je ontvangt bij de start een uitnodiging voor de FIT by PETRA app. Nadat je een account hebt aangemaakt kun je de app gebruiken of online inloggen op jouw eigen omgeving. De link naar jouw persoonlijke omgeving ontvang je per mail en is alleen toegankelijk met het door jouw gemaakte account.

Er zijn verschillende manieren waarop je je voeding kunt bijhouden. Je kunt je calorieën bijhouden door het afwegen van je voeding op een keukenweegschaal en dit vervolgens invoeren via de FIT by PETRA (voeding) app . Een andere optie is het werken met je eigen handpalmen als maatstaf om porties en hoeveelheden te bepalen en luisteren naar lichaamseigen verzadigingsgevoel. Hier worden richtlijnen voor gegeven tijdens de start van het programma.  De laatste optie is de eigen ontwikkelde methode, waarbij porties zijn voorgerekend en je aan de hand van een voorbeeld dagmenu leert variëren en je uit een variatielijst veelzijdige opties kunt maken.