fbpx

My journey

Hoe ik de mooiste versie van mezelf heb gevonden

Hi you

Iedereen heeft een verhaal en dit is dat van mij… Ook ik ben niet altijd zelfverzekerd en trots op mijn body & mind geweest. Sterker nog: dat is precies een van de redenen waarom ik coach ben geworden.

Het begon tien jaar geleden, ik voelde angst en onrust in mijn body.

Tot ik op een dag in de spiegel keek en een trigger kreeg ik schrok van mijn body.

“Nu is het genoeg, mijn ongezonde leefstijl dat gaat NU veranderen”

Maar het ergste is dat stemmetje in mijn hoofd. Het stemmetje dat mij vertelde dat ik het niet kan, terwijl ik in de media alleen maar vrouwen zag die wel de shape hebben en een stralende krachtige vrouw laten zien aan de hele wereld, iets waar ik zelf zo naar verlang.

Ik probeerde eerst de quick-fix voeding methode en begon met trainen waarbij ik resultaat had maar heel snel weer terug was bij die ongezonde leefstijl, wat achteraf zonde was van mijn kostbare tijd, energie en geld.

Dankzij mijn methode, het ontwikkelen van een voedingspatroon wat bij mij past en waar absoluut ruimte is om te genieten ben ik nu nog steeds die 20 kilo die ik te zwaar was kwijt.

I created a power woman

How

En het werd ook echt anders. Ik begon met sporten en ik maakte andere voedingskeuzes, er ging een wereld voor me open. Ik voelde me fysiek weer stukken beter, ik zat heel goed in mijn Body maar het verlangen om die stralende krachtige vrouw die de hele wereld aan kan laten zien, die was er nog.

“ My body was in balance, what I didn’t know then is that my mind and body are so closely linked”

Tijdens mijn zoektocht naar tools om te stralen werkte ik samen met een coach waardoor mijn ogen werden geopend, in al die jaren was ik mijn ‘echte ik’ verloren en het leven dat ik leidde paste niet bij de persoon die ik ‘echt ben’. Tijdens mijn “Journey” heb ik een radicaal besluit genomen, na 13 jaar nam ik ontslag. Ik ging altijd voor zekerheid, vastigheid en vertrouwde omgeving, maar ik was niet gelukkig. Het werd tijd om voor mij zelf te kiezen en van binnenuit mijn passie te volgen.

“Mijn passie is om andere vrouwen te helpen en begeleiden bij hun “Journey”

Het allermooiste? Ik voelde mij weer Petra, maar dan wel de sterke, stralende en zelfverzekerde versie van mezelf. Ik leef nu mijn leven van binnenuit.

Who run the world... Girls

Personal Training & Personal Coaching
Personal Training & Lifestyle Coaching

Why

Vanuit deze innerlijke kracht kreeg ik een onstilbare honger naar meer kennis over een gezondere leefstijl en persoonlijke ontwikkeling. Ik haalde mijn certificaten fitnesstrainer, Healthcoach en Functioneel trainen. Ik kreeg de kans om praktijk ervaring op te doen bij een Gym en Leefstijlcoach om mezelf nog verder te ontwikkelen.

Dat deed ik allemaal met één doel: jou te kunnen helpen met mijn eigen methode, waarin ik krachttraining, coaching en voeding combineer voor de allround-aanpak waar ik zelf behoefte aan had, maar nergens kon vinden.

Yes... my body is still in my Personal Shape

EFAA
Chivo