fbpx

Wat kost een personal trainer

Investeer in de mooiste versie van jezelf

Kies je voor een Personal Trainer aan huis of in de sportschool

Veel mensen zijn benieuwd naar de prijzen van een personal trainer. Begrijpelijk, want het kost je immers meer geld dan dat je voor een abonnement op een sportschool zou betalen. Bij FIT by PETRA kan er gekozen worden uit Personal Training aan huis, in de sportschool of op een buiten locatie. Zelf trainen in een sportschool is vrijblijvend. Je hebt met niemand een afspraak, dus daarom moet je een goede discipline hebben om zelf te gaan trainen. Je mist vaak de persoonlijke aandacht en begeleiding in de sportschool.

Veel vrouwen voelen zich (nog) niet op hun gemak in een sportschool. De drempel om naar een sportschool te gaan is voor jou gevoel misschien nog te hoog. Samen gaan wij aan de slag zodat jij in jouw kracht staat, waardoor jij je ook op je gemak voelt in de sportschool. Dan kun je kiezen voor personal training aan huis of op een buiten locatie.

Je kunt ook meteen kiezen voor personal training in de sportschool. I’ve got your back!

Welke keuze jij ook maakt, samen creëren wij de mooiste versie van jezelf en wordt jij die stralende power woman!

De personal training wordt een onderdeel van jouw leefstijl. Iedere week staat die afspraak met mij in je agenda, het is jouw vaste sportmoment! Je hoeft niet na te denken over de invulling van de training.

Bij FIT by PETRA staan jij en jou Body in de spotlight

Met mijn SILVER SILVER Exclusive program staat jou Body in de Spotlight !

Investeren in je uiterlijk is heel gewoon: kleding, make-up, nagels, kapper…

Maar hoe zit het met je innerlijk?

Voor je Body & Mind zorgen is investeren in jezelf.

Ben jij er klaar voor om in jezelf te investeren?

Wat kost een personal trainer?

Wat kost een personal trainer eigenlijk? Een personal trainer is uiteraard wel een stuk duurder dan een groepsles, waarin een ‘one-size-fits-all’ oplossing wordt aangeboden, die vaak niet de oplossing is voor jou als individu. Voor de één-op-één training betaal je in het algemeen al snel tussen de 40 en 120 euro per trainingsuur. Dat lijkt misschien veel, maar een goede personal trainer kan veel voor je betekenen. Bij FIT by PETRA krijg je niet alleen een trainingsschema. Zo leer je bij mij een healthy leefstijl te integreren in jouw drukke leven. Ik help je met je sportmotivatie, begeleidt en coach je op het gebied van ontspanning, beweging, voeding, balans en mindset.

Hoe kan het dat de prijzen van personal training zo verschillen?

De prijs hangt af van verschillende factoren;

  • Service/tijdswinst: komt de trainer naar jou toe, of moet jij naar de trainer toe?
  • Ervaring: een trainer met meer opleiding, kennis en (levens)ervaring, vraagt meestal meer dan een beginnende trainer
  • Duur van het traject: voor een paar sessies betaal je meer dan voor een langer traject, waarin we betere resultaten kunnen bereiken.
  • Locatie: Waar wordt de les gegeven, thuis, op een buiten locatie of op een sportschool? Ook de locatie heeft dus invloed op de prijs van een personal trainer. Om het jou makkelijk te maken en om je tijd te besparen, kom ik als trainer met sportmaterialen naar jouw gewenste locatie.

Wat kost personal training bij FIT by PETRA

De prijzen van FIT by PETRA personal training variëren tussen de €50,- en €85,- exclusief btw per training van een uur. De prijs is afhankelijk van welk programma je kiest. Mijn Exclusive Program’s zijn maatwerk, hierdoor kunnen de prijzen variëren. Wil jij weten wat jou persoonlijke investering  in jezelf gaat kosten? Neem contact met mij op voor een GRATIS kennismakingsgesprek.

Dit is wat je krijgt

*Voor Personal Training in de sportschool dien je lid te zijn van BigGym. Ben je nog geen lid? Schrijf je dan online in of doe dit bij één van de vestigingen. De training wordt gegeven in BigGym Hoorn, maar kunnen in overleg ook in een andere BigGym vestiging gegeven worden. 

Ben jij nieuwsgierig geworden? Klik op het logo van BigGym en neem een kijkje op de website van BigGym, maar ik geef je ook graag een persoonlijke rondleiding.

Voor je body & mind zorgen is een investering in jezelf

Wordt de mooiste versie van jezelf !